WordPress release

Webdesign en SEO

Een animatiefilm is de algemene naam voor filmopnames waarin geen levende acteurs optreden, maar, in plaats daarvan, getekende figuren, die worden gefilmd in de enkelbeeldtechniek. Dat wil zeggen dat de beelden één voor één worden opgenomen. Bij het achter elkaar plaatsen van de beelden in een film geven deze dan, indien het juist gebeurt, de illusie van beweging. Om een volledig vloeiende beweging te maken zijn 24 frames per seconde nodig. Er zijn ook animaties met 10 of 12 frames per seconde, maar met zo’n animatie bereikt men geen volledig vloeiende beweging.

Ik wil een animatiefilm laten maken, maar hoe gaat dat dan?

1. Allereerst vind er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Na een positief kan er vervolgens een offerte uitgebracht worden.

2. Er wordt bij langere filmpjes dan dit voorbeeld een verhaalllijn bedacht. Vervolgens wordt er een storyboard opgesteld met tekeningen die in het animatiefilmpje naar voren zullen komen.

3. Er wordt bij langere filmpjes dan dit voorbeeld een script geschreven. Deze kunnen wowel in het Nederlands als andere talen geschreven worden.

4 Er wordt bij langere filmpjes dan dit voorbeeld een voiceover geregeld dan wel in Nederland dan wel in het buitenland.

5. De animatiefilm wordt geproduceerd en voorzien van achtergrond muziek en voiceover.

6. Uw film wordt in HD opgeleverd en is klaar voor gebruik.

Wilt u ook een animatiefilm laten maken? Wij kunnen snel, voordelig en professioneel een animatie film voor u maken.