WordPress release

Webdesign en SEO

Worldpress release is een full service reclamebureau, dat sinds de oprichting in 2011, een begrip in Vlaanderen is geworden. Naast het bouwen van wordpress websites verzorgen wij ook website optimalisatie, animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en andere vormen van pr & marketing voor zowel multinationals als kleinere klanten.

Onze wordpress website projecten zijn zeer eenvoudig in berheer dus gemakkelijk zelf te onderhouden. Daarnaast hebben wij alle SEO, linkbuilding  en online marketing capaciteiten in huis om uw wordpress website tot een succes te maken. Er zijn naast online marketing specialisten, 2 senior programmeurs aan het werk bij Worldpress release .

Wij bouwen al jaren wordpress websites voor tevreden klanten en gaan ook graag voor u aan de gang! Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op.

Webwinkel laten maken

Wilt u een webwinkel in Magento laten maken? Daarvoor kunt u ook voordelig bij ons terecht! Pinto Solutions maakt naast wordpress websites ook professionele Magento webwinkels.Deze week hebben wij een webwinkel opgeleverd voor sieradenwinkelen.nl.

Deze site verkoopt handgemaakte sieraden. Deze sieraden worden slechts 1 maal gemaakt. Klanten kopen dus echt een collectors item!

Een webwinkel in magento laten maken, wat voor stappen worden er doorlopen?

Bij een webwinkel in Magento laten maken, gaan wij altijd projectmatig te werk. Dit zorgt ervoor dat er op een effici├źnte manier een hoog kwalitatieve webwinkel opgeleverd kan worden.

In het plan van aanpak dat wij voor u schrijven, wordt in het kort beschreven:

  1. Wat leveren wij,
  2. Hoe gaan wij dat bereiken,
  3. Wat verlangen wij van de klant,
  4. Wat is de planning,
  5. Wat zijn de kosten en wanneer vindt de betaling plaats,
  6. Welke kwaliteit mag u van ons verwachten,
  7. Hoe organiseren wij uw project,
  8. Hoe informeren wij u.

Voor meer informatie over onze werkwijze m.b.t. webwinkel in magento laten maken, klikt u hier

Wilt u liever een persoonlijke toelichting