WordPress release

Webdesign en SEO

Wilt u uw website overzetten naar wordpress? Worldpressrelease.be is expert op het gebied van websites overzetten naar wordpress.

Deze week hebben wij, in slechts enkele dagen, een website van De vriendt  overgezet naar wordpress. De vriendt  is een keten van autohandelaars waar o.a. heel wat autotechnologie wordt toegepast. De keten heeft meer dan 30 behandel locaties door heel Vlaanderen. De website heeft nu linkjes naar de 30 steden gekregen waar activiteiten worden uitgevoerd. Voor elke stad is er content geschreven die te maken heeft met de behandelingen het berijf uitvoert. Op die manier komt de Vriendt altijd hoog te staan in de natuurlijke zoekresultaten op het moment dat iemand op Google zoekt naar een autohandel in combinatie met een plaatsnaam.

Een website overzetten naar wordpress, hoe lang duurt dat?

Dat ligt helemaal aan de website die u wilt overzetten. Wij maken eenvoudige sites in slechts enkele dagen tot 10 weken voor zeer geavanceerde sites met bijvoorbeeld een afgesloten leden gedeelte of een credit systeem, die wij zelf zelf bouwen.

Een website overzetten naar wordpress kan ook lang duren als er veel content is en er bijvoorbeeld een uitgebreid archief is waar vele zich vele nieuwsberichten bevinden die in de loop der jaren geschreven zijn. Deze artikelen moeten niet alleen worden overgenomen, maar moeten ook netjes verwijzen naar de nieuwe url zodat er geen 404 errors ontstaan.